MAČACÍ ZVEROKRUH - BARAN

04.04.2020 19:36

Viete, v ktorom astrologickom znamení sa narodila vaša mačička? Ak sa narodila v znamení Barana, v našom horoskope vám hviezdy povedia všetko, čo sa týka jej povahových vlastností a charakteru. Horoskop je z našej knihy MAČACIA DOMOVÁ POKLADNICA.

 

 

 

 

BARAN   (21. marec – 20. apríl)

Znamenie Barana je prvým znamením ekliptiky. Tomuto znameniu, ktoré je ohnivé a denné,  vládne Mars.
Mačka narodená v znamení Barana je mačka „náčelník“, jedným slovom vodca a veliteľ, ktorý si vo svojom okolí rozhodne vie presadiť čo chce. Bez problémov dokáže šéfovať gangu mačiek. Nie vždy sa to však obíde bez prípadných mačacích potýčok, preto v prípade, že máme doma takúto smelú a dobrodružnú mačku, je naozaj nutné zaobstarať si domácu lekárničku a absolvovať aspoň základný kurz prvej pomoci. V prípade, že pri pohľade na krv omdlievame, nie je na škodu vziať si za manžela šikovného veterinára, ktorý našej bojovej mačičke počas celej jej vlády bude liečiť hrdinské zranenia.
Mačky narodené v tomto znamení obyčajne bývajú telesne mocné a zdravé. Ak náhodou ochorejú, svojou silnou vôľou chorobu rýchlo porazia. Mačka Baran je veľmi dynamická, energická a rozhodne nepatrí medzi mačky, ktoré hodiny dokážu driemať na mäkkom gauči alebo nežne priasť v našej náruči. Vďaka svojej veľkej, stále sa obnovujúcej aktivite ku svojmu životu potrebuje pohyb a akciu. Pre svoju priebojnosť, slobodomyseľnosť a veliteľskú povahu nie je ochotná sa nikomu podriadiť. Má rada svoju nezávislosť, ale ak sa dáva prednosť iným, vie poriadne žiarliť.
Je pomerne nervózny typ a má výbušný temperament, ktorý v nej ľahko vzbĺkne, preto pozor, ak sa nahnevá! Vtedy jej pazúry dokážu byť veľmi rýchle. Ak máme doma deti, treba ich naučiť dodržiavať pravidlá bezpečného kontaktu s našim chlpatým miláčikom. Ostatné zvieratá v našej domácnosti rýchlo pochopia, s kým majú dočinenia a kedy je dobré sa našej nebezpečnej mačičke radšej odpratať z cesty.
Bojová aktivita mačky Barana býva niekedy v rozpore s jej pudom sebazáchovy. Preto treba osobitnú pozornosť venovať tomu, aby naša mačička vďaka svojej obrovskej odvahe nezaútočila na niečo oveľa väčšie ako je ona sama. Napríklad na obrovského psa.
Mačka Baran je veľmi vynachádzavá, inteligentná, netreba jej opakovať jednu vec desaťkrát, aby to pochopila. Samozrejme s výnimkou, pokiaľ sa ona rozhodne inak.
Je vášnivá a veľmi presvedčivá v prejavovaní lásky ako
k majiteľovi, tak aj k malým mačiatkam. Uprednostňuje tiež mačiatka nešťastné alebo opustené. Vtedy sa prejaví jej  dobré srdce a ona dokáže byť láskavá.

Hlavná prednosť mačky Barana je ODVAHA

 

Všetky horoskopy nájdete v knihe Mačacia Domová Pokladnica.

 

 

Diskusná téma: MAČACÍ ZVEROKRUH - BARAN

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok