Pozvánka na krst novej knihy 13.12.2014 o 15 h

19.11.2014 22:16

 

Milí milovníci mačičiek,


srdečne vás pozývame, všetkých ľudí s veľkým srdcom, ktorí milujú mačky, na narodeniny Mačacieho Spektra. Táto akcia bude o mesiac - 13.12. 2014 o 15.00 h. v Dome Kultúry Ružinov v Bratislave. Osvetu mačičkám robíme už 2. rok, príďte to s nami osláviť! :) Aj tento rok narodeniny oslávime KRSTOM NOVEJ KNIŽKY z pera duše Mačacieho Spektra, spisovateľky Jany Krajčovičovej. Keďže je skrz-naskrz mačkárkou, knižka sa volá „KAŽDÁ ŽENA BY CHCELA BYŤ MAČKOU“. :) Je plná citátov z jej pera a krásnych mačacích fotografií. Na krste si budete môcť pozrieť aj dve výstavy fotografií - Marty Zelinkovej a Jely Školkovej, ktoré sa na knihe tiež podieľali. Nebude chýbať ani krstná mama knižky, ktorou bude tentoraz taktiež mačkárka a majiteľka 3 mačiek JANKA HOSPODÁROVÁ. O kultúrny program sa postará speváčka a gitaristka SOŇA HORŇÁKOVÁ. Bude na vás čakať aj netradičné pohostenie v podobe mačacej syrovej torty, ktorú si spoločne rozkrájame. Nebudú chýbať ani mačacie dobroty a samozrejme podľa chuti čaša vína alebo výborného kokosového džúsu. :) 
To všetko sa uskutoční v Či-či bare, 1. mačacom bare, ktorý otvárame iba raz do roka práve na narodeniny Mačacieho Spektra. Priatelia, príďte si vychutnať mačaciu atmosféru, porozprávať sa o mačkách s úžasnými ľuďmi a buďte naši hostia. Na takom krste knihy ste isto ešte neboli. :) 
Všetky ostatné podrobnosti nájdete v pozvánke. Urobte si čas a príďte, budeme sa na Vás tešiť. :)

P.S. Kniha ešte nie je v kníhkupectvách, dá sa získať iba tu: 

https://www.macaciespektrum.sk/products/pripravovana-novinka-kazda-zena-by-chcela-byt-mackou-/ alebo na výstave mačiek v Nitre 22. – 23.11. a samozrejme aj na krste 13.12.

Fotogaléria